Sprogimas

Motociklas ant vieno rato važiavo 151 km/val. greičiu

keliai654Klaipėdoje motociklas ant vieno rato važiavo 151 km/val. greičiu, nustatė nežymėtu automobiliu patruliavę policininkai.

Šeštadienio vakarą, apie 19.37 val., Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos skyriaus pareigūnai, dirbdami specialiais policijos ženklais nepaženklintu automobiliu, Kairių gatvėje užfiksavo išskirtinį greičio viršijimo atvejį – 33 metų motociklininkas važiavo ant vieno rato ir skriejo 151 km/val. greičiu. Leistinas greitis toje vietoje yra ne daugiau kaip 50 km/val.

 

Kaip pranešė policija, taip važiuodamas motociklininkas kėlė didelį pavojų eismo saugumui, tačiau nesutiko, kad toks jo vairavimas yra chuliganiškas.

Pradėta administracinė teisena dėl chuliganiško vairavimo ir nustatyto greičio viršijimo daugiau kaip 50 kilometrų per valandą. Vairuotojui gresia bauda iki 550 eurų.

Visą praėjusią savaitę, balandžio 17 – 23 dienomis, Klaipėdos apskrityje kelių policijos pareigūnai vykdė policinę priemonę dėl transporto priemonių greičio kontrolės, inicijuotą Europos kelių policijos tinklo ROADPOL.

Per ją mobiliuoju greičio matuokliu, vadinamuoju trikoju, užfiksuoti 738, rankiniu – dar 75 leistino greičio viršijimo atvejai.

Penktadienį sustiprintą greičio kontrolę pareigūnai nepertraukiamai vykdė vykdė visą parą ir vien tądien rankiniu greičio matuokliu užfiksavo 34, mobiliuoju – 298 greičio viršijimo atvejus.

Užfiksuota ir kitų Kelių eismo taisyklių pažeidimų. Tarp jų – devyni neblaivūs vairuotojai ir šeši neturintys teisės vairuoti transporto priemonės.

BNS nuotr.

Informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo neleidžiama.

 

 

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode